Les mítiques tortugues Ninja tornen de nou a la pantalla gran i en català, la cartellera també acull el primer film dirigit per Mario Casas , 'Mi soledad tiene alas'. Torroella acomiada l'agost amb dues estrenes de nivell com són 'Elemental' i 'oppenheimer'. Les plataformes viatgen de nou per la galàxia amb Ahsoka.

Les tortugues ninja tornen a la pantalla gran aquest divendres 25 d'agost amb la seva nova aventura 'Caos Mutant', que es podrà veure en català. Una nova versió animada que recull l'estil còmic de pel·lícules com 'Spider-man: un nou univers', una opció familiar que torna a explicar els inicis d'aquests quatre herois mutants, un film per continuar engrandint el seu club de fans.

L'actor Mario Casas s'estrena com a director amb 'Mi soledad tiene alas', on ha escollit el seu germà Óscar Casas de protagonista per explicar una sensible història d'un grup d'inadaptats que somien amb una vida millor. Ells són Dan, Vio i Reno tres amics que viuen d'atracaments diversos, fins que en Dan decideix porta les seves aspiracions al límit.

I també arriba als cinemes 'No tengas miedo' opció de terror amb algun ensurt efectiu i un aire macabre on veurem actors com Lizzy Caplan o Antony Starr. Peter, viu atemorit pels sorolls que provenen de la paret de la seva habitació. Els seus pares li diuen que és tot al seu cap. Però a mesura que passen els dies Peter comença a sospitar que els seus pares amaguen un terrible secret.

I aquest cap de setmana Torroella aposta per dues opcions destacades, per un públic infantil estrena 'Elemental'l'últim film de Pixar i en català. En una ciutat on conviuen éssers que representen els quatre elements, terra, aire, foc i aigua, hi ha poc marge per canviar les normes. Però tot està a punt de canviar, quan un element de foc i un d'aigua es fan amics.

L'altre és 'Oppenheimer' el més nou de Christopher Nolan on s'explica el procés de creació i el debat moral que es va generar entorn la bomba atòmica. 

I aquell que decideixin no sortir de casa, una de les opcions destacada la trobem a Disney+ amb 'Ahsoka' nova sèrie ambientada en l'univers Star Wars i on es narra la història d'Ahsoka Tano, una antiga jedi, que investiga una amenaça emergent que podria afectar a tota la Galàxia.

 

Si les espases làser no us fan vibra, una altra opció serà '¿Quién es Erin Carter?' minisèrie de Netflix on la protagonista, una professora, s'haurà d'enfrontar a tota una xarxa criminal per protegir els seus i descobrirem que en realitat no és qui diu ser. La curiositat, la producció es va rodar a Manresa, ja que la protagonista fuig del Regne Unit a Catalunya.