Una Quiniela de 14 encerts permet a l'Anxova Milionària de l'Escala repartir un premi de 46.102 euros. El passat mes d'abril, l'administració alt-empordanesa ja va repartir més de 20.000 euros amb la quiniela de la penya, en aquella ocasió per un 13 i on cada soci va emportar-se 170 euros.

L'Anxova Milionària de l'Escala ha repartit un premi de 46.102 euros gràcies a una Quiniela de 14 encerts corresponent a la segona jornada del campionat de Lliga de futbol de Primera i Segona Divisió, en un cap de setmana que no ha deixat cap ple al 15. En aquest cas, l'aposta ha sigut una reduïda, una aposta múltiple  que permeten optimitzar la relació probabilitat-preu En el cas de la butlleta guanyadora d'aquesta setmana el premi s'ha elevat a més de 46.000 euros i no a 44.638 com s'han endut els 10 guanyadors de les apostes simples.

 

Des de l'administració es mostren satisfets per continuar amb una ratxa guanyadora que aquest 2023 començava amb el primer premi del Nen de la Loteria Nacional, un premi mediàtic que va permetre a L'Anxova Milionària repartir 80 milions d'euros a l'Escala i també a una part de Figueres. Poc després, el dia 9 d'abril va donar més de 20.000 euros amb un 13 a la Quiniela dels socis de la penya i sembla que la dinàmica continua amb aquest premi que arriba just al tram final de les vacances. Qui saps si la sort continuarà del costat de l'administració local, doncs aquest estiu han assolit records de vendes de loteria de Nadal.

 

L'Anxova Milionària pot lluir una llarga llista de premis importants, entre els ja mencionats, cal afegir el sorteig extraordinari del Dia del Pare de l'any passat, els gairebé 14,5 milions d'euros en premis del 2014 o els primers premis del sorteig del dijous el 2004 i el 2016.