Arriba a la gran pantalla "Perdiendo el norte" la nova comèdia espanyola protagonitzada per Blanca Suárez, Yon González i Javier Cámara. 

Aquest matí les xarxes social i la premsa digital és feia ressò de l'accident amb avioneta que ha sofert l'actor Harrison Ford, el mític Indiana Jones s'ha estavellat amb la seva avioneta a Santa Mònica quan el vehicle que pilotava ha patit un problema amb el motor. Des de la seva xarxa social ha informat del seu estat de salut estable i fora de perill. Tot i que no és destaca alguna intervenció quirúrgica.Avui també s'ha confirmat que Luke Evans serà Gastón, a la nova adaptació de  "La Bella y la Bestia . Seguint la línia de Maléfica o Cenicienta, Walt Disney porta uns mesos adaptant el clàssic amb actors de carn i ossos  on ja fa uns dies és va confirmar Emma Watson com a Bella i Dan Stevens com a Bestia. L'estrena s'espera per l'any 2016.

Els directors David Cronenberg i Nacho Velilla són els protagonistes d'aquesta setmana amb les seves respectives novetats. Mia Wasikowska, Robert Pattinson, Julianne Moore són els actors principals de "Maps to the Stars"un retrat fred i patològic de la indústria del cinema de Hollywood. Per aquest film Juliane Moore va aconseguir el premi a millor actriu de Canes per interpretar una actriu madura, egocèntrica i desesperada. 

{{ tall maps }}

Aquesta setmana també arriba "Selma" un dels pocs film nominats a l'Oscar que encara no havia arribat a casa nostra i guanyadora a la categoria de millor cançó. El film explica la lluita de Martin Luther King per garantir el dret a vot de tots els ciutadans. Film que compte amb la producció de Brad Pitt i Oprah Winfrey i que arriba als cinemes quan es compleixen 50 anys de la històrica marxa de Selma a Montgomery.

El director aragonès Nacho Velilla escriu i dirigeix el seu tercer llargmetratge molt a l'estil dels seus anteriors treballs "Que se mueran los feos" i "Fuera de carta" . Ara porta a la gran pantalla "Perdiendo el Norte" un film que pot recordar a la pel·lícula dels anys 70 "Vente a Alemania Pepe" adaptada als nous temps.Hugo i Braulio són dos joves amb un excel·lent formació universitari però no aconsegueixen trobar feina a Esapanya. Inspirats en un immigrant que ha triomfat laboralment a Alemanya, decideixen provar fortuna a Berlín on sobreviure no serà tant fàcil com ells pensaven.