Publicitat
Publicitat

L'Escala acull l'inici de campanya del PSC de comarques gironines

El PSC de comarques gironines ha iniciat la campanya electoral a l'Escala. Durant l'acte, Sílvia Paneque i Víctor Puga han mostrat el seu suport al president Pedro Sánchez, i han assenyalat que Catalunya necessita un canvi de govern, que ofereixi 'estabilitat política' i que 'estigui centrat en la gestió del dia a dia'.

La plana major del Partit Socialista de comarques gironines s'ha citat aquest dijous al vespre a l'Escala, amb motiu de l'inici de la campanya electoral. L'acte ha servit de pretext per mostrar el bon estat de forma del partit, el mateix dia que l'enquesta del CIS situava la proposta encapçalada per Salvador Illa com a guanyadora dels comicis.

Els protagonistes de la trobada han estat Sílvia Paneque i l'exalcalde de l'Escala Víctor Puga, que ocupen el número 1 i 2 a la llista de la demarcació de Girona. En els parlaments, que s'han estès aproximadament una hora, s'ha desprès que Catalunya "ha d'entrar en una nova etapa", a través d'un govern socialista, que, diuen, "portarà estabilitat", "consens" i "se centrarà en la gestió del dia a dia".

Després d'un parèntesi de dos anys, l'escalenc Víctor Puga ha tornat plenament a l'esfera política i durant el seu discurs, ha posat l'accent en el "municipalisme". Ha desvelat que afronta aquesta nova etapa "com un repte", i amb l'objectiu d'aportar "propostes realistes, per tirar endavant el país".

L'inici de la campanya electoral ha estat condicionada per l'anunci de Pedro Sánchez, que s'està plantejant dimitir com a president. A l'Escala no han faltat paraules de suport al socialista, i s'ha expressat que tant PP com VOX han creuat "totes les línies vermelles".



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar