Publicitat
Publicitat

Ryan Gosling és l'especialista

Aquest divendres arriba a la pantalla gran 'El especialista', un doble d'acció interpretat per Ryan Gosling. Setmana que també s'estrena 'Rivales', 'La hierba del diablo' o 'Mamífera', cinta amb Maria Rodríguez i Enric Auquer que de moment no s'ha programat a cap cinema de proximitat.

Avalada per aquelles que ja l'han vista, arriba a totes les sales 'El especialista' cinta d'acció de pur entreteniment que posa de nou el gènere al capdamunt dels rànquings. Un homenatge a les pel·lícules dels noranta amb un Ryan Gosling i una Emily Blunt memorables fent una picada d'ullet a la sèrie dels vuitanta del mateix nom. Colt és un doble d'acció, acostumat a explotar, rebre trets o llençar-se amb paracaigudes... però que també es guanya la vida fent de caça-recompenses, per això accepta localitzar una estrella de Hollywood desapareguda. La feina se li acumula a l'especialista, ja que ha de resoldre una conspiració, intentar recuperar l'amor de la seva vida i no deixar de fer la seva feina diària.

El Especialista (Universal Studios) · Ryan Gosling és Colt Seavers a The Fall Guy, dirigida per David Leitch

Luca Guadagnino dirigeix 'Rivales' amb Zendaya de reclam principal secundada pel no menys conegut Josh O'Connor. Una cinta esportiva que funciona bé i sap treure profit de la tensió sexual dels seus protagonistes. Una gran jugadora de tennis professional ara convertida en entrenadora, ha fet del seu marit una gran estrella del tennis. Després d'encadenar un seguit de derrotes, el fa participar en un torneig menor per recuperar la confiança, allà s'haurà d'enfrontar a una exparella de la seva dona i un antic amic seu.

Rivales (Niko Tavernise / Metro Goldwyn Mayer Pictures) · Zendaya com a Tashi a Challengers, dirigida per Luca Guadagnino

Una setmana en què també s'estrena l'últim treball de Roman Polanski, la reflexió de no ser mare amb Maria Rodríguez i Enric Auquer o la italiana 'Siempre nos quedará mañana' opcions que caldrà buscar perquè no tots els cinemes de proximitat les projecten. La que segur que es podrà veure és la cinta de terror 'La hierba del diablo' film basat en fets reals on s'explica els maldecaps d'una parella d'amics després d'ajudar a una encantadora jove que té problemes mecànics amb el seu vehicle.

I tanquem el repàs amb les dues estrenes al Cinema Montgrí de Torroella, una d'elles 'Stella: Víctima i culpable' cinta ambientada durant la II Guerra Mundial on es coneix a Stella una jove que somia en ser cantant de jazz. I l'altre és 'Pájaros' una road movie dirigida per Pau Durà sobre la maduresa, la masculinitat i el que uneix a dues persones aparentment oposades.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar