Publicitat
Publicitat

Marató d'Empúries, tennis taula i futbol a l'Escala

La Marató d'Empúries, el tennis taula i el futbol són els grans actes del cap de setmana. La marató ja començarà a escalfar motors demà dissabte amb les curses infantils i el recorregut de cinc quilòmetres. Paral·lelament, a les cinc, es disputaran els partits del tennis taula i futbol. I fora de l'Escala, bàsquet i petanca.

La Marató d'Empúries serà sens dubte la gran protagonista d'aquest cap de setmana. Demà dissabte serà el dia de les curses infantils i el recorregut de cinc quilòmetres mentre que diumenge, el dia gros, es correran els 42, 21 i 10 quilòmetres. La sortida està programada a dos quarts de nou del matí.

Pel que fa a la competició, demà dissabte a la tarda a banda dels actes prèvis de la Marató tindrem l'últim partit del CER l'Escala a casa d'aquesta temporada contra el Cajasur. El duel està programat a les cinc de la tarda.

També demà dissabte a les cinc, el FC l'Escala rep la visita del Mollerussa després de perdre per la mínima al camp de l'Hospitalet. Serà el penúltim partit dels d'Aday Benítez a casa. La salvació pràcticament lligada veurem si l'equip fa història classificant-se per les promocions d'ascens.

Qui també jugarà a casa és el segon equip de futbol. Els de Salam juguen diumenge a les cinc contra el Medes Estartit. L'Escala està obligat a guanyar i és que quatre conjunts lluiten per guanyar el grup 2 de la Quarta Catalana. Abans de començar la jornada, Camallera i l'Escala tenen 57 punts mentre que Vilamalla i Verges en tenen 56.

En bàsquet, el sènior femení juga aquesta nit, a un quart de deu, a la pista del Bisbal Bàsquet després d'assolir la dinovena victòria del curs el passat cap de setmana contra l'Espanyol Coras. Les bisbalenques ocupen el darrer esglaó de la Segona Catalana.

I tancarem la prèvia esportiva parlant de petanca i és que la secció del CER competirà al campionat de Catalunya a Rubí.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar