Publicitat
Publicitat

Una vintena de famílies assisteixen a la jornada de portes obertes de Ballmanetes

L'escola bressol Ballmanetes de l'Escala ha realitzat una jornada de portes obertes, amb l'objectiu que els pares i mares coneguin el centre i el seu projecte educatiu. Hi han participat una vintena de famílies i el balanç ha estat 'molt positiu'.

La jornada de portes obertes de l'escola bressol Ballmanetes de l'Escala s'ha distribuït en dos torns: el primer dedicat a una reunió informativa, mentre que el segon ha consistit en una ruta pel centre. Hi han assistit una vintena de famílies, amb l'objectiu de conèixer les instal·lacions i el projecte educatiu.

L'escola bressol Ballmanetes disposa actualment de set aules, i l'equip de direcció assegura que "faran el possible" perquè tothom que hagi realitzat la preinscripció tingui plaça. Abans de donar una resposta, però s'ha de ponderar el nombre de noves sol·licituds, el volum dels alumnes de continuïtat, així com les pautes marcades pel Departament d'Educació.

Les famílies que estiguin interessades a apuntar els seus fills a Ballmanetes hauran de formalitzar la preinscripció del 3 al 10 de maig. Es pot reservar la cita trucant al 972 77 45 22, presencialment a l'escola o enviant un correu a ballmanetes@lescala.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar